dissabte, 3 de febrer del 2007

Primeros contactos Ciudadanos Sant Pol


Este mensaje es para conocer las opiniones de los ciudadanos de Sant Pol de Mar sobre lo que desean para nuestro pueblo.

Mi deseo es conservarlo como esta, es decir; conservación de nuestros bosques y espacios verdes, y recuperación de los que están mal empleados

Noticias Iceta.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Piti, anímate a escribir, que verás como te enganchas. San Pol te necesita.

Pilar Ventura Py

Anònim ha dit...

Endavant. Necessitem transparència, imaginació, credibilitat i ... especialment il.lusió i compromís. Com et diu Pilar, escriu i ja veuràs com t'enganxes i fes-ho per donar a conèixer la teva forma de fer.
Trobo a faltar algun article sobre gats i gossos, sobre inquietuds, ... que ens permeti conèixer millor la teva personalitat.

Anònim ha dit...

Piedad, per favor no t'ajuntis amb el partit de Junts per Sant Pol, si us plau. Ajunta't amb CIU!!! Sigues inteligent i coherent! Per favor no em fallis ni a mi ni al poble!

Anònim ha dit...

Piedad,

Heu perdut un regidor respecte les anteriors eleccions. La gent ha votat majoritàriament per un canvi d'escenari. Si dones suport a CiU et cremaràs i perdreu la representació. Has de fer un pacte amb IC i donar suport a la gent de JUNTS. Si no, veig que les següents eleccions us quedareu fora del consistori

Sigues intel.ligent, és la millor opció.

PS. Ja podries haver fet el blog en català. Aquest detallets, són els que t'han fet perdre un regidor...

Anònim ha dit...

Piedad,
gràcies per anar juntament amb JUNTS i fer-ho, a més, de forma valenta. Trobo incomprensible la postura d'Iniciativa. Crec que era el "topo" que tenia CiU. Tu has estat coherent amb les teves propostes. Heu d'aconsseguir algun recolzament i fer fora a aquesta gent de CiU que pactarien amb el diable, si es presentés, per tal de menar en algún lloc, ja que no menan a cap lloc important excepte el més important per nosaltres. I amb quins companys de viatge!!!. Veurem...

Anònim ha dit...

Pietat. Nadie en sant Pol te conoce. Suerte que en las proximas elecciones no estaras al frente del PSc de Sant Pol. Solo estas por intereses personales en la politica municipal.